Call us  0620746562

Consulting and software for energy industry and horticulture

Floriday koppeling live !

Ofschoon u voorlopig nog voor FloraHolland Klok-veilen en Directe verkoop de huidige EAB functies kunt blijven gebruiken, heeft VisserTek inmiddels ook de koppeling van haar software met Floriday beschikbaar. Na een periode van grondige testen, is 16 februari de koppeling van VisserTek EAB met Floriday live gegaan bij de eerste kwekers. In de laatste gratis updates is de nieuwe ‘Floriday’ knop in de knoppenbalk erbij gekomen. U kunt nu Floriday directe verkoop orders ophalen, uw catalogus bekijken, leveringsorders ophalen en leveringen afhandelen (incl. het ophalen en printen van de aanvoerbrieven). De uitrol zal geleidelijk plaatsvinden onder alle VisserTek EAB gebruikers. U heeft een gratis code nodig om de functies te activeren. Wilt u nu reeds gebruik maken van de koppeling? Vraag dan een code aan bij VisserTek om de koppelingsfunctie actief te maken (support@vissertek.com) .
* De komende tijd zullen nog verschillende gratis updates volgen met meer Floriday koppelingsfuncties.

Leave a Reply

Your email address will not be published.