Call us  0620746562

Consulting and software for energy industry and horticulture

VisserTek EAB overstap korting

Voor ‘overstappers’ van AntEater EAB hebben we een aanbieding van € 149 voor VisserTek EAB 14 (i.p.v. de standaard nieuwprijs van € 314) met onderhoud (gratis tussentijdse updates) tot eind 2021 (zie https://vissertek.com/order/?lang=nl) . Dit is inclusief de integrale beeldveilmodule, orders (FloraMondo/Exchange) en inclusief gratis hulp op afstand. VisserTek EAB werkt op alle veilingen (FloraHolland, Aalsmeer, Plantion, Rhein-Maas). De koppeling met Floriday is in de maak en zal met de gratis versie 14 updates beschikbaar komen vanaf eind dit jaar. Voor de nieuwkomers doen we via hulp op afstand ook een korte introductie (en indien nodig hulp bij configuratie) zodat men direct aan de slag kan. Verder zijn er functies aan VisserTek EAB toegevoegd om het de overstappers makkerlijker te maken, zie hiervoor VisserTek EAB voor overstappers.

Het installatieprogramma voor de laatste VisserTek EAB versie kunt u downloaden vanaf https://vissertek.com/downloads/?lang=nl . Zonder registratiecode werkt het programma alleen in ‘demo mode’.

Bestellen kan vanaf https://vissertek.com/order/?lang=nl . Na bestelling komt de factuur met registratiecode welke ingevuld wordt in het registratiewindow (Help men) waarna het programma volledig functioneel is. Na installatie en registratie maken we een afspraak voor met hulp op afstand assisteren met configuratie en het geven van een introductie.

Aanbevolen wordt een apart email adres (aparte account) aan te maken bij uw provider. Als dat niet kan, kan ook een outlook email account gebruikt worden. Zie https://vissertek.com/2020/09/03/eab-met-gratis-outlook-email-account/?lang=nl . Dit account dient u alleen voor EAB gebruiken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *