Call us  0620746562

Consulting and software for energy industry and horticulture

Inzet labels in BroeiCalc Pro 11

In BroeiCalc Pro update 11.1.0.1 kunt u inzet labels nu ook met de report designer maken. Ga naar het schema en klik op het printknopje, selecteer dan ‘Inzet labels met label designer’. Open met het kleine knopje onderaan de designer en pas de Pagina instellingen (Bestand menu) aan voor uw label: papiertype/lengte, marges en onder overige opties: aantal kolommen en de posities in cm van de 1e, 2e en evt. volgende kolommen.

Klik vervolgens op de Detaildata band in het design window en pas dan links de hoogte aan gelijk die van uw label.

Succes! Geregistreerde gebruikers: laat weten als u hulp nodig heeft, dan kunnen wij evt. even bijspringen via hulp op afstand.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.