Call us  0620746562

Consulting and software for energy industry and horticulture

Sorteerkenmerk per productcode

U bent wellicht gewend uw sorteerkenmerkcodes(typen) correct in snelcodes (sjablonen) ingevoerd te hebben voor snel en correct invullen van aanvoerbrieven. Ex-AntEAB gebruikers zijn echter ook gewend dat de sorteerkenmerktypen automatisch aangepast worden op basis van het type product. Om het grote aantal van onze nieuwe klanten de overgang gemakkelijk te maken hebben we deze functie ook als optie toegevoegd:

In VisserTek EAB (en BroeiCalc Pro) kunnen de sorteerkenmerkcodes(typen) automatisch worden ingevuld. Per veiling kunt u via Instellingen, Aflevering/EAB in het tabblad van de betreffende veiling links onder invullen of u bij invullen of veranderen van het product c.q. de productcode in de partijregel, de bijbehorende sorteerkenmerktypen wilt laten invullen. U kunt kiezen voor Niet invullen, Alleen verplichte (standaard) of Verplichte + geadviseerde.

Let op: voor deze functie heeft u minstens versie 14.1.0.8 nodig (dus vergeet niet te updaten bij opstarten) en dient u ook uw codelijsten te updaten (codelijsten menu).

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *