Call us  0620746562

Consulting and software for energy industry and horticulture

EAB import en export module

In verband met de vele overstappers van een bekend ander EAB pakket werkt VisserTek aan functies en uitbreidingen in VisserTek EAB 14.0 om de overstap zo vloeiend mogelijk te maken. Zie bijvoorbeeld nieuwe het optionele nieuwe aanvoerbriefinvulscherm met de layout volgens de papieren aanvoerbrief. Inmiddels is ook een andere belangrijke uitbreiding beschikbaar: dit zijn de import en export functies volgens het protocol ook gebruikt door AntEAB. Import en export functies kunnen gebruikt worden voor koppeling met uw boekhoudsystemen, ERP (Enterprise Resource Planning) en andere software. Interesse in de import en/of export functie? Bel ons (046-4490079) of email ons (info@vissertek.com).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *