Call us  0620746562

Consulting and software for energy industry and horticulture

VisserTek EAB voor overstappers

Veel overstappers op VisserTek EAB (zie ook de aanbieding) zijn gewend aan een aanvoerbrief-invulscherm gelijkend op de papieren brief. Hoewel het standaard VisserTek EAB invulscherm vele voordelen heeft (snel invullen, gelijk voor verschillende veilingen), heeft VisserTek voor Plantion een optie toegevoegd met een invulscherm zoals de papieren brief te werken. Zie screenshot hieronder. Hiermee komt VisserTek tegemoet aan de wens van vele overstappers van een andere EAB pakket. De gebruiker kan zelf kiezen op welke wijze hij/zij de aanvoerbrief invult.

Voor FloraHolland (incl. Rhein-Maas) komt medio December de koppeling met Floriday gereed. Floriday gaat de EAB voor Klok en Directe handel vervangen. VisserTek werkt aan een invulschermĀ  voor afhandeling leveringsorders. Het aanmaken van aanvoerbrieven wordt hierdoor nog gemakkelijker.De optie zet u aan in de Aflevering/EAB instellingen bij het tabblad van de betreffende veiling.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *