Call us  0620746562

Consulting and software for energy industry and horticulture

VisserTek EAB aanzienlijk sneller

De databases van onze klanten worden steeds groter en uitgebreider. Met grotere databases worden sommige functies trager zoals het openen en bewerken van aanvoerbrieven. VisserTek blijft continu haar software producten door-ontwikkelen om het gebruikersgemak optimaal te houden. Na een aantal slimme aanpassingen is VisserTek EAB 14 (en de EAB functie in BroeiCalc Pro 14) nu aanzienlijk sneller geworden. U zult dit merken in update versie 14.0.4.3 welke normaal automatisch bij u geïnstalleerd wordt als u een geldige versie 14 licentie heeft. In volgende updates zullen ook andere functies versneld gaan worden. Ook BolCalc zal deze aanpassingen voor grotere snelheid krijgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *