Call us  0620746562

Consulting and software for energy industry and horticulture

EKT versturen

Met VisserTek EAB en BroeiCalc Pro 14 heeft u de mogelijkheid tegelijk met FloraHolland Connect (‘direct’) EAB’s een EKT bericht naar de koper te sturen. De koper krijgt ook een EKT van de veiling maar veel kopers willen graag de EKT al eerder ontvangen en dit kan vanuit de VisserTek EAB software. Hiervoor dient u voor de betreffende koper het door hem/haar opgegeven EKT email adres en EKT ‘veilingnummer’ in te vullen in de koperslijst (of bedrijfscodelijst onder codelijsten menu). In het FHC (Connect) tabblad van het aanvoerbriefwindow kunt u direct naar uw koperslijst (bedrijfscodes) om het EKT email adres en veilingnummer voor de betreffende koper in te vullen (zie screenshots).

Als eenmaal de EKT gegevens zijn ingevuld voor deze koper en u selecteerd de koper later opnieuw dan verschijnt het EKT email adres automatisch.

Als een geldig EKT email adres en veilingnummer is ingevuld voor de koper, dan wordt automatisch een EKT gestuurd tegelijk met het versturen van de EAB naar de veiling. U ziet dit als u in de EAB Postbus op zenden en ontvangen klikt.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *